Vælg den rigtige maskine

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er dem der siger, at kaffe er kaffe, men de mennesker er udenfor pædagogisk rækkevidde, og er dybest set umulige at snakke med. Der er samtidig også dem, der går alt for meget op i kaffe, og slet ikke kan drikke en kop brygget på en almindelig filterkaffemaskine. De fleste af os, der går op i god kaffe, kan drikke begge dele til forskellige lejligheder.

Den bedste kaffe laves naturligvis ikke i filtre, men til hverdagsbrug er det stadig det, de fleste af os drikker. Selvom det måske ikke er den optimale kaffe, så synes vi alligevel at  kaffen fortjener at blive behandlet på den bedst tænkelige måde uanset om du bruger formalet kaffe eller selv maler dine kaffebønner – (det er altid bedste at male selv).

Der er flere ting der spiller ind, når man skal lave kaffe. Man skal huske ALTID at bruge koldt vand, og så skal kaffemaskinen brygge ved omkring 92 grader, mens kaffen skal være omkring 80 grader for at opnå den korrekte nydelse af en dejlig kop af verdens bedste drik.

En af de bedste maskiner på markedet er produceret at MoccaMaster, der typisk koster fra omkring 1000 kroner. Du kan finde de bedste priser på Moccamaster og andre kaffemaskiner på Shoplr, der sammenligner priserne for dig.

Men de få tommelfingerregler man skal huske på er.

– Friskmalet bønner

– Koldt vand

– Brygget ved ca. 92 grader

Og så skal du naturligvis altid have tid til at nyde din kop kaffe. At skulle skynde sig med kaffen øger risikoen for at brænde tungen og ikke mindst for forsvinder nydelsen.

Gode elkedler

Hvis du skal lave te, skal du naturligvis bruge kogende vand, her er forskellen ikke helt så stor, som når det kommer til kaffemaskiner. Her er det generelt designet, der er den mest væsentlige faktor. Du finder flere forskellige elkedler til gode priser her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *