Vælg den rette termokop

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kaffe skal drikkes varm, det ved alle der elsker kaffe. Det er ikke svært, hvis man drikker den hjemme, hvor man kan indtage den lige efter den er brygget. Lidt sværere er det, hvis man skal have den med på farten. Vi anbefaler naturligvis aldrig at rigtig god kaffe bliver holdt varm i lang tid, men hvis du har en god filterkaffe, som du bare ikke kan undvære, kan det naturligvis sagtens gå an.

Der findes termokrus i tusindvis, og det kan være svær at finde det bedste. Derfor har vi gjort lidt af forarbejdet for dig, og fundet et par gode bud på et termokop, der kan holde din kaffe varm, hvis du skal have den med i bilen ud og gå en tur, holde en picnic eller noget helt fjerde.

Det klassiske valg: Bodum – pris mellem 150-250 kr

Det mest klassiske valg er nok termo/rejsekruset fra Bodum, der er blandt de mest solgte i Danmark, og også er et af dem der ofte vinder i tests, da det er er soldidt krus, der holder kaffen varm i lang tid, som ikke drypper, og som er godt at drikke af. Kruset forhandles i stort set alle butikker på området.

Skærmbillede 2016-06-22 kl. 11.18.20

Det økologiske valg: Ecoffee bambuskop – pris ca 100 kroner

Der er nok ikke mange af os, der har lyst til at gå giftige stoffer med, når vi drikker vores kaffe, og langt de fleste kopper er da også fri for diverse tilsætningsstoffer indvendigt. Ecoffee har taget skridtet videre og har produceret en termokop der lavet af bambusfibre  uden GMO. Koppen er er 100% komposterbart og fri for BPA og phthalater. Den kan blandt andet købes hos Naturebaby.dk – der ellers primært er kendt for børnetøj. Køb det her

ecoffee

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *