Sørg for at beskytte cyklerne mod al slags vejr

I Danmark er man kendt for at cykle alle steder hen, hvor det nærmest er muligt at medbringe en cykel. Det ender også ofte med at trodse mange forskellige former for vejr, men det kan meget hurtigt blive en blandet oplevelse, når man skal hjem igen. Det er nemlig aldrig rart at komme ud til en cykel, der har stået i regnvejret hele dagen, hvor man så skal cykle hjem på et gennemblødt sæde. Det er vigtigt at man sørger for at få noget ordentlig cykeloverdækning, hvor det er muligt. I det store billede er det en ganske lille udgift, men det giver sikkerhed til en hel del cykler, som folk benytter sig af hver dag.

Vælg den rette model og størrelse

Derfor er det næste skridt i processen at vælge den helt rette model og størrelse. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, så man kan starte med at vurdere om det skal være åbent eller lukket. Med lukkede sider kan man også beskytte cyklerne for al regn og blæst, der kommer for siden. Det kan dog også begrænse pladsen en anelse. Så hvis der er mange cykler, så kan man med fordel vælge en cykeloverdækning, hvor man kan parkere på begge sider af cykelstativet og stadig være dækket.

Vurder efterfølgende behovet for at større område

Når man vælger model og størrelse, så kan det også være en fordel at vælge noget, der er forholdsvis let at udvide. Man har måske en anelse om, hvor mange, der allerede vælger at cykle, men hvis man anskaffer sig cykelparkering med beskyttelse mod regnvejr, så kan man måske komme til at opleve en stigning. Så hvis der pludselig ikke er mere plads, så har man muligheden for at tilføje et ekstra stykke med cykeloverdækning uden det helt store stykke arbejde.