Find det rette tøj til kørestolsbrugeren

Hvis du er kørestolsbruger, kan det måske være svært at finde den rette påklædning. Nogle trøjer kommer hurtigt til at se poset ud på kroppen, mens andre trøjer bliver for lange. Det er også vigtigt at finde noget praktisk tøj, som passer til udendørsbrug.

Det kan nemlig hurtigt blive koldt at sidde i kørestolen. Der findes også forskellige former for regntøj, som passer særligt godt til kørestolsbrugeren.

Praktisk tøj til udendørsbrug

Det kan være en god idé at finde praktisk beklædning til kørestolsbrugeren. På lange gåture kan det hurtigere blive koldt for kørestolsbrugeren, fordi kroppen ikke bliver holdt i gang på samme måde som den gående. Det er derfor vigtigt at finde beklædning, som holder dig varm. Der findes forskellige typer af køreposer, som er designet med fleece, så du ikke bliver kold.

Du finder også køreposer, som er lavet i et vandtæt materiale. På den måde forbliver du tør, selvom det begynder at regne. Du kan finde kørepose til kørestol her. Der findes både beklædning, som enten dækker hele kroppen, overkroppen eller benene. Du kan derfor finde beklædning, som passer til dine ønsker.  

Fokus på taljen og skoene

Det kan også være svært at finde det rette tøj. Nogle bluser og trøjer kommer måske hurtigt til at pose på kroppen. Der kan også være nogle bluser, der synes for lange, når du sidder i kørestolen. Det kan derfor være en god idé at fokusere på taljen. I dag findes der flere kjoler og bluser, der er designet med et bindebånd. Det vil sætte et flot fokus på taljen.

Du kan også bruge tid på at vælge flotte sko ud, så der kommer fokus på skoene. Der findes et stort udvalg af flotte og moderne sko. Du kan derfor vælge det par, som sidder behageligt på dine fødder, og som falder i din smag.