Få renset dine fliser billigt og bæredygtigt

Det er fantastisk lækkert med en ny anlagt terrasse, når der skal holdes sommerfester og grill aftener på terrassen. De mister dog hurtigt dette nye og friske look. Dette skyldes alger, som er en naturlig del af vores økosystem. Algerne vil med tiden danne en belægning henover fliserne, i de karakteristiske grønne og sorte nuancer. I vådt vejr kan denne belægning også føles glat at gå på. Der findes heldigvis en billig måde, hvorpå du kan fjerne disse alger og misfarvninger 100 %, og endda forebygge, at de kommer igen lige med det samme.

Algerens med skånsomme kemikalier

Algerens udføres med nogle kemikalier, der går ind og dræber algerne. Derved fjernes alle belægninger og misfarvninger. Vælg Glad Rens, hvis du gerne vil vælge et både billigt og bæredygtigt valg. Glad Rens går nemlig meget op i at anvende de mest skånsomme kemikalier, som kun virker lokalt og derved ikke skader hverken planteliv, dyreliv eller grundvandet. Rammer deres produkt en blomst, vil et blad kunne visne, men selve blomsten dør ikke af det.

Imprægnering af fliser

Når behandlingen er udført, g fliserne har fået deres oprindelige farve tilbage, kan man imprægnere dem. Dette medfører, at der går længere tid, før algerne kan leve på fliserne igen. Du kan ikke se denne imprægnering, da den består af et meget tyndt og gennemsigtigt lag. Det anbefales, at du får renset dine fliser en gang årligt, hvis du vil bibeholde det nye look.

Tegn abonnement på rensning af fliser

Du kan vælge at tegne abonnement på algerens. Derved sparer du penge i forhold til at bestille enkelte behandlinger, og du behøver ikke at tænke over, om det er ved at være tid til at få renset fliser. Du aftaler blot med firmaet, hvor ofte du ønsker fliserne renset.