Få mere ud af kaffen med sirup

For 10-15 år siden var der generelt fire typer kaffe i de danske  hjem: Sort kaffe, kaffe med mælk, kaffe med sukker og kaffe med mælk og sukker. Sådan er det naturligvis langt fra mere, og diverse avancerede kaffemaskiner har fundet vej ind i vores hustande og har givet os mulighed for at få en cappuccino, café latté, cafe cortado eller hvad hjertet nu ellers måtte begære inden for kaffe, og disse er ikke længere forbeholdt fine kaffebarer og pæne caféer i byerne. 

Der er dog stadig mange, der holder sig til deres almindelige kaffemaskiner, og hvad disse tilbyder. Det betyder dog ikke at man er nødt til at tage til takke med kaffe uden en anderledes smag. I løbet af den sidste håndfuld år, er der nemlig sket en meget stor vækst i kaffeindustrien inden for tilbehør og smagsforstærkere.

En af de ting der er sket et voldsomt boom indenfor er sirup. Man har længe kunne købe kaffesirup, men det har typisk været begrænset til normal eller eventuelt med karamelsmag. Dette er langt fra tilfældet længere, og det er næsten muligt at finde sirup med alle tænkelige smage.

Så uanset om smagsløgene skriger efter vanilje, lakrids, mint eller noget helt fjerde, så kan det hældes i kaffen og du kan få en anderledes og lækker kop hjemme i et eget hus uden at skulle investere i en stor dyr maskine. Det er blevet normalt at have et lille sortiment i huset, så man kan byde gæsterne lidt forskelligt fra hylden.

Kaffesirup forhandles i stort set alle te og kaffebutikker og i velassorterede supermarkeder, eller du kan købe dem på livsstillswebshops som Livingshop.dk og lignende.

Uanset om du selv er til det eller ej, så er det uden tvivl noget som gæster vil sætte pris på at blive tilbudt, da de fleste af os godt kan lide valgmuligheder her i livet.

Men vi er naturligvis også mange der 9 ud af 10 gange stadig ville sige “bare en sort tak”.