Det kan du investere i til din virksomhed i det nye år

Har du din egen lille virksomhed, hvor du og dine ansatte arbejder tæt sammen om mange forskellige projekter? Måske har I et lille kontor, hvor I ofte møder ind og arbejder fra. I det tilfælde er det vigtigt, at faciliteterne er i orden, så det er et behageligt sted at være, når man arbejder – og har pauser. Går du og overvejer at investere i noget nyt luksus til din virksomheds kontorområde i det nye år? Så kan du læse med her for inspiration.

Vælg en lækker espressomaskine

Det er altid en god ting at kunne tilbyde sine medarbejdere god kaffe. Derfor er det heller ikke en dårlig idé at investere i en professionel espressomaskine til dine kollegaer, når de får behov for en kaffepause i løbet af arbejdsdagen.

Online kan du finde et stort udvalg af espressomaskiner til forskellige behov, der både varierer i størrelse og hvor avanceret, den skal være.

En kantineordning til sultne maver

Udover kaffemaskinen er det ikke dumt at have en god kantineordning, hvor dine medarbejdere nemt kan få en god frokost. Ved at sørge for en ordentlig frokostordning kan du hjælpe til at øge dine medarbejderes motivation, fordi gode faciliteter og muligheder på arbejdsdagen spiller en stor rolle for, hvordan medarbejdere trives på deres arbejdsplads.

Områder til cyklister

Hvis du ønsker at motivere flere af dine kollegaer til at snuppe cykle i stedet for bilen, når de skal finde vej til arbejdspladsen, er det en god idé at sørge for at have nogle faciliteter, der gør det mere optimalt at cykle. For eksempel er det smart, hvis der er et omklædningsområde, hvor de kan skifte tøj, når de er svedige efter cykelturen. Det er også en god idé at have en masse cykelplaceringspladser, så der er plads til at opbevare transportmidlet i løbet af arbejdstiden.