for meget kaffe?

Drikker du for meget kaffe?

Mange danskere drikker kaffe hver eneste dag, både derhjemme og på arbejdspladsen. Vendingen “Nu skal vi ha en pause og en kop kaff” høre vi ofte, og er en almindelighed på mange danske arbejdspladser. Alt for mange danskere drikker for meget kaffe, og er ikke klar over hvad konsekvenserne kan være. Vi kigger nærmere på hvad du kan risikere ved et for stort kaffeforbrug, og hvad “regningen” kan være.

Forskere har i flere år studeret menneskets kaffevaner og resultaterne er skræmmende. Hvis du drikker mere end 2 kopper kaffe om dagen er du i risikozonen, og bør læse med her.

Nogle af de konsekvenser der kan være ved at drikker for meget kaffe kan bl.a. være, for højt blodtryk, blodsukkerbalancen bliver ustabil, mavesyreproduktionen kan øges og mange flere konsekvenser. Ovenikøbet nedbryder kaffe dine mineraler og vitaminer på en måde, så du ikke får nogen glæde af dem. Når kaffe indtages sammen med sukker eller søde sager, kan det danne en sort, asfalt lignende belægning i tyktarmen og få store konsekvenser for afføringen.

Styr abstinenserne med akupunktur

Efter du har læst dette indlæg, vil du i fremtiden nok tænke nærmere over dit kaffeforbrug. Hvis du efterfølgende ønsker at nedsætte din kaffeforbrug, bør du gradvist gøre det over 2-4 ugers tid, da hvis du gør det for hurtigt, kan få abstinenssymptomer. Derudover har kroppen været vand til kaffe, og mangler det pludseligt, så  symptomer som hovedpine, utilpashed, træg mave og humørsvingninger. Ved hjælp af akupunktur kan du nedsætte trangen til kaffe, og dermed lettere komme ud af et overforbrug. Akupunkturen vil gå ind og dyrke kroppens naturlige balance, og genskabe dens naturlige energi. Behandlingen foregår typisk over 4 ugers tid og du vil komme ud af dit overforbrug, uden for mange omkostninger. Læs mere om akupunktur her

En god kop kaffe er ikke skadelig, og kan faktisk være sund. Men ligesom så mange andre ting, er meget kaffe direkte usundt, og kan være skadeligt for kroppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *